Localización
ubicacion

Servizos ó cidadán

Faimosul rolex Daytona ieftin cu cadran de meteorit

deportes

O nouă zi din Daytona este întotdeauna o zi interesantă, iar aceasta nu face excepție. Rolex a luat trei dintre Daytona-urile sale de aur și le-a adăugat un cadran frumos de meteorit. Aceste trei configurații sunt. Din punct de vedere tehnic, acestea sunt aceleași Daytona pe care le cunoașteți de ani de zile. Aceeași carcasă din aur de 40 mm, aceeași lunetă din ceramică neagră sau aurie, aceeași mișcare 4130 și aceeași curea Oyster sau „brățară” Oysterflex din cauciuc și metal. Toate acestea sunt lucruri grozave și mă bucur că Rolex nu a modificat formula succesului.

Acestea fiind spuse, cadranul cu meteorit oferă ceasului o personalitate proprie. Rolex folosește cadranele de meteorit de ceva vreme și nu cu mult timp în urmă ați putea cumpăra Ref. 116509 Daytona cu cadran de meteorit, chiar dacă a fost oferit doar în designul mai puțin popular cu cifre romane. Este pentru prima dată când vedem un cadran de meteorit cu o lunetă ceramică pe un Daytona și se potrivește perfect cu ceasuri replica rolex. Rama neagră adaugă un oarecare contrast și cadru, scoțând în evidență textura cristalină a meteoritului în acest proces. Aceste trei ceasuri se alătură familiei Rolex Meteorite împreună cu Day-Date 40 și GMT-Master II.

Din moment ce vorbim despre Rolex, aceste ceasuri nu sunt ediții limitate din punct de vedere tehnic, dar puteți paria că toată lumea va avea o listă de așteptare de ani de zile până când veți termina de citit această propoziție.
În general, sunt un mare fan al cadranelor cu meteoriți, iar acestea arată absolut uimitor. Rolex a luat unele dintre cele mai tari ceasuri de pe planetă și a reușit să le facă și mai de dorit și de colecție.
replica rolex

Există atât de multe motive poetice pentru a iubi cadranele cu meteoriți - capacitatea de a purta ceva care nu este de pe Pământ, istoria lungă a meteoriților și a universului și relația noastră cu timpul. În special, îmi place foarte mult modelul din aur alb/Oysterflex. Are un impact vizual mare și ar arăta grozav la încheietura mâinii.

Deși îmi place, de asemenea, vibrația monocromatică, cu contrast scăzut, a Diamond și Shooting Star Day-Dates, aceste Daytona au un aspect puternic care cred că funcționează foarte bine. Cadranul secundar negru este foarte diferit de cadranul negru al modelului din aur alb. Este greu de spus cât de mare va fi acest efect în persoană, dar abia aștept să văd toate aceste trei cronografe în persoană.